За нас

Јавен Адвертајзинг е верифицирана институција од страна на Министерството за образование и наука, како и Центарот за образование на возрасните.  

Јавен Адвертајзинг нуди голем избор на Академии и обуки од областа на дигиталниот маркетинг, графичкиот дизајн, бази на податоци, проектен менаџмент, како и програмирање со различни технологии и програмски јазици. 

Едукативниот дел на Јавен Адвертајзинг постои на пазарот повеќе од 3 години, и во текот на овој период имаат поминато повеќе од 1000 студенти.   

Јавен Адвертајзинг има склучено договори за соработка со локални фирми и организации каде што се препорачуваат студентите за вработување и пракса.  

Вработливоста на студентите е од голема важност во работењето на Јавен Адвертајзинг, и секоја година се доживува се поголем и поголем успех. 


Освен едукација, Јавен Адвертајзинг се занимава и со креирање на софтверски решенија, веб страни, како и водење на дигитален маркетинг.  javen javen advertising obuki kursevi