Кариера

Доколку сакате да бидете предавач и да работите со студенти во современа
и модерна работна атмосфера, тогаш треба да бидете дел од нашиот тим.
Потребно е да имате повеќе години работно искуство и практична работа во:

Веб Програмирање

Предавач за веб програмирање со познавање на следниве технологии: HTML, CSS, JavaScript, JQuery, WordPress, C/C++, .NET

ЈAVA програмирање

Предавач за ЈAVA програмирање со познавање на JAVA /J2EE , Spring Framework, (REST/SOAP) и бази на податоци MySQL

PHP Програмирање

Предавач за PHP програмирање со познавање на PHP програмскиот јазик, бази на податоци MySQL, Laravel, Git/GitHub и Angular JS

Графички дизајн

Прадавач за графички дизајн со познавање на програмите Adobe Photoshop, Adobe Illustrator и Adobe UX/IU

Отворените работни позиции се однесуваат за Битола, Охрид и Скопје.