УСЛУГИ

Javen.mk

Javen.mk е веб-сајт за промоција на бизниси, во сопственост на Јавен Адвертајзинг Дооел, и е единствен веб-сајт од Македонија кој нуди ваков тип на рекламирање.

Во Javen.mk, сите регистрирани бизниси може да креираат своја бизнис страна во која може да внесат основни контакт информации, информации за своите производи и услуги.

Јавен Агро бизнис

Јавен Агро бизнис е веб апликација намената за земјоделскиот сектор, односно за сите земјоделски субјекти, физички и правни лица.  

Целта на оваа апликација е напредување на земјоделството како стопанска гранка, и поврзување на сите заинтересирани страни, како  и развој на понудата и побарувачката на земјоделските производи.

Оваа апликација е поддржана од Фондот за иновации и технолошки развој.

Изработка на веб страни

Дизајн и креирање на веб страни за бизниси од различна дејност и големина.

Веб страни направени според Вашите потреби и барањa, со врвна функционалност. 

Изработуваме и веб страни за електронска трговија.

Брендирање на бизниси

Нудиме целосен идентитет на Вашиот бизнис и производи, преку градење на брендови на компании и на производи.

Креирање на целосна маркетинг стратегија од страна на професионалци, креирање на лого и соодветна веб страна.

Маркетинг на социјални медиуми

Професионално водење и креирање на фан страни на социjалните мрежи меѓу кои Facebook, Twitter и LinkedIn.

Креирање и водење на платени кампањи, и целосно одржување на фан страните преку објавување на соодветни содржини и информации за компанијата и нивните производите или услуги.

 

Еmail маркетинг

Нудиме е-маил маркетинг преку испраќање на атрактивни е-маил пораки на голем број на потенцијални клиенти, со цел привлекување и информирање за активностите и производите или услугите на компанијата. 

Графички дизајн

Нудиме комплетен дизајн на веб страни и софтверски апликации, креирање на лого, како и изработка на флаери, брошури и каталози.

Изработка на слики и фотографии според Вашите барања, и креирање на кратки видеа.

Изработка на софтверски апликации

Софтверски апликации наменети за различните сектори од Вашето работење. Вашиот проект или идеја можеме да го претвориме во апликација која ќе Ви помогне брзо и ефикасно да ги остварите своите цели.