Javen Advertising

Javen Advertising
Slide
За Нас

Јавен Адвертајзинг е верифицирана институција од страна на Министерството за образование и наука, како и Центарот за образование на возрасните. 

Јавен Адвертајзинг нуди голем избор на Академии и обуки од областа на дигиталниот маркетинг, графичкиот дизајн, бази на податоци, софтвер тестер, како и програмирање со различни технологии и програмски јазици. 

Едукативниот дел на Јавен Адвертајзинг постои на пазарот 5 години, и во текот на овој период имаат поминато повеќе од 4000 студенти. 

Јавен Адвертајзинг има склучено договори за соработка со локални фирми и организации каде што се препорачуваат студентите за вработување и пракса. 

Вработливоста на студентите е од голема важност во работењето на Јавен Адвертајзинг, и секоја година се доживува се поголем и поголем успех. 

Воедно, Јавен Адвертајзинг нуди обуки за програмирање и графички дизајн за деца од основно и средно образование. 

Освен едукација, Јавен Адвертајзинг се занимава и со креирање на софтверски решенија, веб страни, како и водење на дигитален маркетинг.