Javen Advertising

Javen Advertising
logo-javens
Slide
JAVEN ADVERTAJZING
IT edukim
Institucion i verifikuar dhe i certifikuar për arsim
Një certifikatë e njohur kudo

Përvetsoni njohuri dhe aftësi që kontribojnë në punësimin tuaj më të mirë dhe zhvillimin e vazhdueshëm në fushën e IT-së.

Ne krijojmë kuadër për pozicion pune më të kërkuar në treg duke ndjekur trendet globale në fushën e teknologjisë së informacionit.

Fillimi: 10 Qershor 2023

TRAJNIM PËR FËMIJË + 8 VJEC
Regjistrime të reja për fëmijët duke filluar nga
Marsi dhe Prilli 2023.

Trajnimet do të mbahen në gjuhën shqipe

EKIPI YNË

Dr. ANA RISTEVSKA

Themeluese e Javen Advertising, Trajnuese në drejtimin “Zhvillim i Karrierës dhe Dixhital Marketing.

ERJOLA HOXHALLARI

Trajnuese në akademinë e Dixhital Marketing dhe SEO

FISNIK SHERIFI

Trajnus ne akademinë për Software Testing

BELINDA SULEJMANI

Trajnuese në akademinë e Front-end Programing