Јавен Адвертајзинг

Бизнис Обуки

“Бизнис обуките не го формираат само твојот кариерен пат, туку и го обликуваат твојот начин на размислување и анализирање на светот.”

 • Времетраење

  Прилагодени согласно барањата на клиентот

 • Часови

  Прилагодени согласно барањата на клиентот

 • Почеток

  1ви февруари 2024 година

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  -

Информации за Бизнис Обуката:

Бизнис обуки за секој вид на бизнис.

Без разлика на големината на компанијата, бројот на вработени или дејноста на компанијата, обучувањето на кадрите е од големо значење.

Дигитализирајте го Вашето работење и вложете во Вашата компанија, преку обучување на Вашиот кадар.
Кадарите во компаниите од различните сектори имаат потреба од дополнително знаење се со цел олеснување на својата работа.
Преку дигитализација на работењето на Вашите вработени, задачите коишто се доделени се извршуваат за многу пократок рок.
Во текот на обуките се работи со голем број вежби, се со цел да се совлада материјалот полесно и побрзо.
После завршувањето на обуката студентот добива сертификат кој е признат во земјата и во странство.

Тим билдинг активности за Вашата организација:

Тим билдинг активности направени од надворешен соработник се повеќе ефективни бидејќи знаат да ги адресираат објективно главните проблеми на еден тим, а и да ги подобрат интерперсоналните односи меѓу вработените на професионално ниво.

Предности

 Предлог активности во различни сфери и области
 Целосна организација на локации и активности
 Прилагодување согласно потребите на организацијата

Листа на бизнис обуки:

 • Напредно компјутерско работење
 • Дигитално работење во организациите
 • Развој на дигитални вештини
 • „Паметно“ работење и „зелен“ пристап кон средината
 • Иновативен менаџмент
 • Процес на развој на нови производи/услуги и процеси
 • Унапредување на тимската работа
 • Деловна комуникација (традиционална и дигитална)
 • AutoCAD
 • Бази на податоци
 • Програмирање во различни програмски јазик и технологии
 • Графички дизајн (Adobe Photoshop/Adobe Illustrator)
 • Англиски јазик (основно и напредно ниво)
 • Англиски за конверзација
 • Коорпоративен консалтинг согласно потребите на организацијата
 

Учесниците на Академијата имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top