Javen Advertising

Javen Advertising

Digital Marketing + SEO

Programi i Marketingut Dixhital dhe SEO është një program i verifikuar dhe i akredituar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Qendra për Arsimin e të Rriturve.

Ky program perfshin studimin e tendencave më të fundit në marketingun dixhital dhe optimizimin e faqes në internet (Off site & On site SEO).

Njohjen me përdorimin e një numri të madh platformash që do t’i ndihmojnë studentët të zotërojnë të gjitha aftësitë për krijimin e strategjive të suksesshme të marketingut, krijimin e kreativave, përcaktimin e target grupeve të synuara, krijimin e fushatave të suksesshme të marketingut, krijimin e optimizimit të faqeve në internet, Google Analytics, Google Ads, Big Ads, si dhe krijimin e faqeve të Website me  funksionalitet tëplotë dhe përditësimin e tyre, sipas kërkesave të klientëve.

Gjatë gjithë Akademisë, studentët punojnë në një sërë projektesh praktike që i ndihmon ata të zotërojnë aftësitë e tyre. Puna në projekte reale praktike i ndihmon studentët të përshtaten shpejt dhe lehtë në një pozicion të ri pune menjëherë pas përfundimit të Akademisë.

Nëpërmjet Akademisë do të njiheni me të gjitha kanalet e marketingut dhe mënyra për t’i optimizuar ato. Gjithashtu do të mësoni krijimin e një faqe website që është plotësisht funksionale dhe që është një nga pjesët më të rëndësishme për çdo biznes.

Akademia është e destinuar për të gjitha moshat dhe nuk kërkohet njohuri paraprake.

Pas përfundimit të Akademisë, ju merrni një certifikatë që është e vlefshme brenda dhe jashtë vendit.

Çfarë studioni gjatë gjithë Akademisë?

• Hyrje në Marketingun Dixhital
• Marketingu i motorit të kërkimit (PPC)
• Email Marketing
• Marketingu i mediave sociale
• Mobile Marketing
• Optimizimi i motorit të kërkimit (SEO)
• HTML/CSS, PARAQITJA E FAQEVE
• On-site SEO
• Analitika
• Reklamim me ekran dixhital
• Strategjia dhe Planifikimi
• Raportet

Kohëzgjatja: 4 muaj.
Mësimet mbahen dy herë në javë nga 2 orë nga 45 minuta.
Çmimi: 500 euro.
Pagesa mund të bëhet me 4 këste mujore.
Për pagesë të plotë, çmimi i Akademisë është me 20% zbritje.
Fillimi: 10 qershor 2023

Zbatimi: Online.

Investoni në karrierën tuaj

Na kontaktoni
+ 389 72 309 189 viber viber