Јавен Адвертајзинг

Германски јазик за конверзација

“Конверзацијата на германски јазик отвора врати кон личен и професионален раст.”

 
 • Времетраење

  3 месеци

 • Часови

  2 пати неделно по 60 мин.

 • Почеток

  постојано активни уписи

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  4.000 денари месечно или во готово со 20% попуст односно 9.600 денари

Информации за јазичната обука за Германски јазик за конверзација:

Германски јазик за конверзација 

Курс кој се фокусира на подобрување на Вашата флуентност, проширување на вашиот вокабулар и усовршување на Вашите комуникациски вештини за секојдневни и деловни ситуации.

Што се изучува:

 • Работа на постигнување соодветна флуентност
 • Проширување на вокабуларот
 • Комуникациски вештини (вклучувајќи активно слушање, ефективно поставување на прашања и давање соодветни одговори)
 • Разговарање за секојдневни ситуации
 • Деловна комуникација (деловни состаноци, презентации, преговарање и кореспонденција)

Предности:

Развој на комуникациски вештини
Академски напредок
Меѓународен напредок

Што друго се добива од оваа Обука?

Усовршете го разговорниот германски јазик за само 3 месеци преку редовна пракса и насоки од нашите предавачи. Развијте ги јазичните вештини неопходни за ефективно комуницирање во различни сценарија од реалниот живот.

Курсот може да се одржува во мала група или индивидуално по барање на студентот, притоа истиот се прилагодува според барањата на студентот и неговото познавање на германскиот јазик.

Учесниците на Обука имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top