Јавен Адвертајзинг

Графички Дизајн + UX/UI Дизајн

“Со графички дизајн се креира идентитет, а со UX/UI дизајн се креираат приказни.”

 • Времетраење

  5 месеци

 • Часови

  80 часа (2 пати неделно)

 • Почеток

  1ви февруари 2024 година

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  40.000 денари (на рати или во готово со 20% попуст)

Информации за обуката за
Графички Дизајн + UX/UI Дизајн:

Целиот визуелен дизајн започнува со графички дизајн. Едноставно кажано, тоа е уметност на одлучување како треба да изгледаат работите. Графичките дизајнери избираат бои и фонтови, како и распоредуваат елементи, слики, блокови на текст и сл.

Графичкиот дизајн претставува визуелна комуникација, уметност која има конкретна задача и цел. Програмата на оваа Академија е конкретна, практична и ориентирана кон уметноста и техниката. 

Технологии кои ќе се изучуваат:

 Основите и принципите на графичкиот дизајн
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
 Figma ( UX/UI дизајн )
 HTML, CSS

Предности :

 Широк спектар на работни места
 Самостојност
 Повисоки плати

Што друго се добива од оваа Академија?

Академијата вклучува изучување на најкористените програми за графички дизајн Adobe Photoshop и Adobe Illustrator, и тоа преку практични примери и изработка на многу слики, постери, визит картички, плакати, менија, постери, како и работа на реални проекти за клиенти.

Избираме актуелни теми од експерти докажани во пракса со цел систематизирање на знаењата од маркетинг, дигитално, претприемништво и сродни области. Преку нашата академија ќе имате впечаток дека работите заедно со нив.

Учесниците на Академијата имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top