Javen Advertising

Javen Advertising
Slide
Javen Kids Education

Javen Kids Education - дел од верифицираната институција за образование Јавен Адвертајзинг

Учебна 2022/2023 година

Пакет број 1: Наменет за ученици од 5-то одделение!

  • Спремање и поддршка за целиот материјал што го изучуваат во 5то одделение.
  • Подготовка за тестови и натпревари. 

Пакет број 2: Наменет за ученици од 5-то до 9-то одделение!

  • Спремање и поддршка за учење на материјалот по сите наставни предмети! 
  • Подготовка за тестови и натпревари.

Часовите за двата пакети се одржуваат 2 пати неделно по 3 часа од 45 мин.
Неделно се прават комбинации во часови во изучување на наставните предмети, со цел целосно совладување на целиот изучен материјал на училиште.
Цена: 3.000 денари месечно
За целосна уплата за 9 месеци, добивате 20% попуст.

Инвестирајте во вашата кариера

Контактирајте нè