Javen Advertising

Javen Advertising
Slide
Џуниор Школа за
Графички Дизајн

Обука наменета за секое дете кое има има талент или интерес за цртање. Обука преку која децата можат да го надоградат нивниот талент и да ги развијат потребните вештини во оваа област. 

Junior школа за графички дизајн е наменета за децата кои имаат талент и желба за цртање, боење и креирање на различни видови на дизајни. 

Со изучување на оваа обука, децата ќе имаат можност да научат една цела област која што можеби понатаму ќе им го одреди и правецот на школување. 

Програмата е дизајнирана така што секое дете од најрана возраст да може да се вклопи и да може да го изучи графичкиот дизајн. 

Оваа програма вклучува разработување и изучување на најпознатите алатки за графички дизајн и тоа: 

  • Adobe Photoshop,  
  • Adobe Illustrator.

После завршувањето на обуката учениците добиваат сертификат.

Времетраење: 4 месеци.
Почеток на нова група: 10ти октомври 2023г.
Часовите се одржуваат 2 пати неделно по 60 мин.
Можности за реализација на обуката: во училница во Битола, или онлајн.
Цена: 3.000 денари месечно.
За целосна уплата, цената на обуката е со 20% попуст.

Инвестирајте во вашата кариера

Контактирајте нè