Џуниор школа за
ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Џуниор школа за графички дизајн (Adobe Photoshop и Adobe Illustrator)  

Обука наменета за секое дете кое има има талент или интерес за цртање. Обука преку која децата можат да го надоградат нивниот талент и да ги развијат потребните вештини во оваа област. 

 

Junior школа за графички дизајн е наменета за децата кои имаат талент и желба за цртање, боење и креирање на различни видови на дизајни. 

Со изучување на оваа обука, децата ќе имаат можност да научат една цела област која што можеби понатаму ќе им го одреди и правецот на школување. 

Програмата е дизајнирана така што секое дете од најрана возраст да може да се вклопи и да може да го изучи графичкиот дизајн. 

 

Оваа програма вклучува разработување и изучување на најпознатите алатки за графички дизајн и тоа:  Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.

После завршувањето на обуката учениците добиваат сертификат.

 

Времетраење: 3 месеци

Почеток на обуката: 3 мај 2021г.

Број на часови: 24 часа по 60 минути, вкупно времетрaење: 3 месеци. Часовите се одржуваат 2 пати неделно по 60 мин. 

 

Можности за реализација на обуката: во училница во нашите канцеларии во Битола, или онлајн во специјален софтвер за онлајн учење. 

 

 

Цена: 9.000 ден. Плаќањето може да биде на 3 месечни рати по 3.000 денари.