Javen Kids Education

Javen Kids Education - ИТ едукација за деца, дел од верифицираната институција за образование Јавен Адвертајзинг.

Нудиме нови иновативни обуки за дигитализација на децата. 

 

Дозволете им на Вашите деца да ја искажат својата креативност и својот талент, преку изучување на нови области, алатки и платформи кои ќе им бидат од голема помош и поттик за понатамошното образование. 

Секоја од обуките е дизајнирана на начин така што секој ученик може да се прилагоди и да ги изучи сите платформи и алатки и да се стекни со солидно знаење во овие области.

 

Во секоја од обуките се изучуваат најновите алатки и апликации за работа во ИТ областа.   

Со изучување на било која од овие обуки, учениците ќе можат самостојно да работат со сите изучени платформи и алатки, бидејќи во текот на целата обука учениците работат на практични проекти, кои на крај и ги презентираат.  

 

Javen Kids Education е верифицирана институција од Министерството за образование и наука.  

После завршување на обуките, учениците добиваат сертификат за завршена обука.