Јавен Адвертајзинг

Контакт

Јавен Адвертајзинг Едукација е верифицирана институција од страна на Министерството за образование и наука,
како и Центарот за образование на возрасните.

Контактирајте не:

Телефонски број

078 391 978 /076 571 914

Email

contact@javen.mk

Address

Климент Охридски 4/4, Пелагонка 2 на приземје, Битола

Работни часови

Понеделник до Петок 8:00 часот – 21:00 часот

Испратете порака

Contact Form Demo

Scroll to Top