Javen Advertising

Javen Advertising
Slide
Академија за развој на мобилни апликации IOS & Android

Стани и ти развивач на мобилни апликации (IOS & Android).
Развивач на мобилни апликации е тип на софтвер девелопер кој создава и имплементира мобилни апликации за паметни телефони и таблети кои се погодни за користење од страна на крајниот корисник.

Развојот на мобилните апликации е интересен и профитабилен.

Побарувачката за развивачи на повеќе платформи – особено за оние кои ги владеат овие две платформи – е огромна и постојано се зголемува на светско ниво.

Преку оваа Академија која е наменета за почетници (не е потребно претходно познавање на развој на апликации) ќе научите како да поставите развојна околини за развој на iOS & Android апликации.

Научете на кој начин се развиваат апликациите и започнете да градите сопствена мобилна апликација за IOS & Android.
Инвестирајте во вештини кои можете да ги примените веднаш!

Технологии кои ќе се изучуваат:

  • Bootstrap 5
  • HTML 5
  • IONIC framework
  • FB app
  • React Native
  • Postgresql
  • Git
  • Docker

Почеток: 1ви декември 2022 год.

Времетраење на Академијата: 6 месеци. Часовите се одржуваат 2 пати неделно по два сати.

Реализација: со физичко присуство во нашите училници во Битола, или онлајн.

Цена: 51.000 денари

Плаќањето може да биде на 6 месечни рати по 8.500 денари.

За целосна уплата до 15-ти ноември, цената е со 20% попуст.

Инвестирајте во вашата кариера

Контактирајте нè