Јавен Адвертајзинг

Академии и обуки Септември

Јавен Адвертајзинг Едукација е верифицирана институција од
страна на Министерството за образование и наука,
како и Центарот за образование на возрасните.  

Академија за Full Stack Developer

“Full Stack Developer – мајстор на сите страници на дигиталниот свет.”

Академија за Front-End Developer

Front-end Developer - креатор помеѓу сонуваниот дизајн и реалниот  свет.

Графички Дизајн
+ UX/UI Дизајн

“Со графички дизајн се креира идентитет, а со UX/UI дизајн се креираат приказни.”

Дигитален Маркетинг
+ SEO

“Дигиталниот маркетинг и SEO е карта која го води вашиот бизнис во целиот свет .”

Англиски јазик за конверзација

“Преку разговорот, јазикот станува врата
кон разбирањето.”

Софтвер Тестер

“Софтвер тестерите
не го тестираат
само кодот, туку играниците на можности.”

Основи на вештачка интелигенција

“Обуката за најперспективните и највозбудливите области во ИТ индустријата без потреба од претходно знаење во програмирање”

Академијата за
Дата аналитика

Процес на анализирање на податоци за да се извлечат корисни информации

Обука за регрутер

Сеопфатна програма е креирана со цел да ве опреми со знаењата и вештините потребни за да напредувате во динамичното поле на регрутирање

Scroll to Top