Јавен Адвертајзинг

ЈАВЕН АДВЕРТАЈЗИНГ

IT ЕДУКАЦИЈА за возрасни и деца
Активни УПИСИ Март 2024 година

Научете вредни техники и методологии од експерти, дигитални експерти и претприемачи, кои ќе споделат со вас знаење што успешно го докажале во пракса.

Академија за
Фронт енд програмирање

“Фронт енд девелопер - Креативна и просперитетна работна позиција.”

Германски јазик за конверзација

“Конверзацијата на германски јазик отвора врати кон личен и професионален раст.”

Англиски јазик за конверзација

“Преку разговорот, јазикот станува врата
кон разбирањето.”

Активни УПИСИ Март 2024 година

Средношколска
академија

Академија за е совршена можност за  кодирање и веб-развој.

Обука за деца по
англиски јазик

“Англискиот јазик отвора врати кон личен и професионален раст.”

Обука за деца
по германски јазик

“Германски јазик отвора врати кон личен и професионален раст.”

д-р Ана
Ристевска

Основач на Јавен Адвертајзинг, предавач на обуките Кариерен Развој и Дигитален
маркетинг и SEO

Владимир Ламановски

Предавач на обуките
Front End,
Веб програмирање и
Full Stack програмирање

Оливера
Башевска

Предавач на обуките Веб програмирање, Front End,
Full Stack програмирање и
Графички & UI/UX

Мартина
Крстевска

Предавач на обуките Дигитален маркетинг, Рекламирање на Социјалните медиуми, Кариерен Развој и Фриленс работење

Љубиша
Поповски

Предавач на обуките
JAVA, PHP, Data Science, Python, C++ и Софтвер Тестер

Симона
Василевска

Предавач на обуките Дигитален Маркетинг, Графички Дизајн &
UI/UX дизајн

Весна
Ефтимова

Предавач на обуките
Џуниор Програмирање
и Англиски јазик

Сашо
Илковски

Предавач на обуките
AutoCad
и Civil 3D

Белинда
Сулејмани

Предавач на обуките
WordPress, Front-end Програмирање на Албански Јазик

Андреа
Најдовска

Асистент за Веб програмирање, дата аналитика и обучувач по англиски јазик

Катерина
Трајчевска

Асистент за
Веб програмирање,
Дата аналитика

Maja
Тодоровска

Обучувач по германски јазик и одговорна за социјални медиуми
( HR ) и дигитален маркетер

Придобивки од изборот на
Јавен Адвертајзинг како ваш главен извор на знаење

Најсовремена Технологија

Работата во ИТ компанија овозможува пристап до најновите и најнапредните технологии. ИТ професионалците добиваат практично искуство со најсовремените алатки и платформи, овозможувајќи им да останат ажурирани во брзата индустрија.

Квалитетна Едукација и Експертиза

Академиите се посветени на обезбедување висококвалитетно образование и специјализирана експертиза во одреден домен. Без разлика дали се работи за академски предмети, професионални вештини или стручна обука, академиите нудат длабинско знаење и насоки.

Личен Раст и Самодоверба

Академиите не само што пренесуваат знаење, туку и поттикнуваат личен раст и доверба кај студентите. Учењето нови вештини и постигнувањето образовни пресвртници може да ја зголеми самодовербата и мотивацијата.

Раст во Кариерата

ИТ индустријата нуди изобилни можности за раст на кариерата. Вработените можат брзо да се искачат по скалата врз основа на нивните вештини, стручност и посветеност. Многу ИТ компании имаат структурирани патеки за развој на кариерата и нудат програми за обука на клиенти.

Личен Раст и Самодоверба

Академиите не само што пренесуваат знаење, туку и поттикнуваат личен раст и доверба кај студентите. Учењето нови вештини и постигнувањето образовни пресвртници може да ја зголеми самодовербата и мотивацијата.

Дел од нашите
успешни стиденти

0
Успешни проекти
0
Студенти и ученици исполнети со знаење
0
Партнерски компании

Не двоумете се и контактирајте не.
Ќе ги добиете сите информации што Ви се потребни!

Scroll to Top