Јавен Адвертајзинг

Онлајн Обука за Социјални Медиуми

“Обуката за социјални медиуми отвора врати кон успех и нови виртуелни визии”

 • Времетраење

  1 месеци

 • Часови

  16 часа (2 пати неделно)

 • Почеток

  1ви февруари 2024 година

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  6.000 денари

Информации за Обуката за Социјални Медиуми

Креирање на кампањи на Facebook, Instagram, Linkedin – видови на кампањи, креирање на реклами, таргетирање и сетирање на буџет на кампања. 

Copywriting – начини и правила за креирање текст со цел промовирање на одреден производ, услуга или бренд. 

Маркетинг на содржина – креирање на привлечна содржина за веб страни, блогови, постови и останати текстови со кои ќе се привлекуваат потенцијални клиенти. 

Оваа обука се реализира со предавач во специјален софтвер за онлајн учење.
Студентот е потребно да има само компјутер, слушалки со микрофон и интернет конекција. 

Технологии кои ќе се изучуваат:

 • Креирање на кампањи на Facebook
 • Креирање на кампањи на Instagram
 • Креирање на кампањи на LinkedIn
 • Copywriting
 • Content marketing (маркетинг на содржина)

Предности :

 Широк спектар на работни места
 Самостојност
 Повисоки плати

Што друго се добива од оваа Обука?

Начинот на работа е како во реална училница со предавач, бидејќи софтверот во кој се одржува обуката овозможува споделување на презентација, споделување на екран од страна на предавачот и од страна на студентот, прашување, дискусија, пишување на електронска табла, споделување на мултимедијални материјали, пишување забелешки и непречена комуникација во текот на цела обука.

Учесниците на Академијата имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top