Јавен Адвертајзинг

MS Office Пакет За Канцелариско Работење

“Учењето на MS Office не е само инвестиција во време, туку инвестиција во вашиот успех.
Знаењето на MS Office не е само вештина, тоа е клуч.”

 
 • Времетраење

  8 часа по 60 минути

 • Часови

  8 часа по 60 минути

 • Почеток

  1ви февруари 2024 година

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  6.000 денари

Информации за Обуката за MS Office Пакет За Канцелариско Работење:

MS Office Пакет За Канцелариско Работење.
 

Microsoft Office пакетот има примена во сите сектори: економски, правен, технички и образовен.

Секоја компанија има примена на овој пакет и се употребува во секојдневното работење. 

Оваа обука е наменета за сите вработени лица кои работат со компјутер и сите невработни лица кои сакаат да го изучуваат овој пакет на Microsoft Office.
Постојана работа на практични проекти што доведува до усовршување на вештините и знаењето.

Технологии кои ќе се изучуваат:

 • Запознавање со Word, негови карактеристики, најкористени алатки
 • Запознавање со Excel, негови карактеистики, најкористени алатки
 • Запознавање со Power Point, негови карактристики, најкористени алатки
 • Отворање на емаил адреса, користење на емаил адреса
 • Работа на интернет

Предности :

 Широк спектар на работни места
 Самостојност
 Повисоки плати

Што друго се добива од оваа Обука?

Во текот на целата обука студентите ќе имаат можност да работат на практични проекти со цел да напредуват во обуката и знаењето.
По завршување на обуката студентите ќе се здобијат со знаење за основно ниво на работење со пакетот Microsoft Office и ќе можат без проблем да работат и да се прилагодат на компјутерска работа на работната позиција.
Ќе можат да ги совладаат сите предизвици кои што ќе им бидат поставени на работната позиција кои го вклучуваат овој пакет.
И секако по завршената обука студентите добиваат сертификат.

Учесниците на Академијата имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top