Јавен Адвертајзинг

Обука за AutoCAD

“AutoCAD е вистинскиот архитект на дигиталниот свет, што го обликува со точни и прецизни цртежи.”

 
 • Времетраење

  2 месеци

 • Часови

  32 часа (2 пати неделно)

 • Почеток

  1ви февруари 2024 година

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  16.000 денари

Информации за обуката за AutoCAD:

Преку оваа обука ќе научите да работите во AutoCAD – најпознатиот софтвер за детално техничко цртање  од областа на проектирање и дизајн, користен од архитекти, инженери, 3D артисти и е една од основните и најбараните алатки во оваа област. 

Преку изучување на софтверот (CAD-Computer-aided design), студентот ќе го научи процесот на изработка на 2D цртежи за дизајн, планови,проектна документација.

Оваа обука е наменета за архитекти, машински и градежни инженери, геодети и сите оние кои се занимаваат или сакаат да работат со проектирање, мерење, 3D моделирање и внатрешен дизајн.

Технологии кои ќе се изучуваат:

 • 2D цртежи
 • Дизајн
 • Планови
 • Проектна документација
 • 3D моделирање

Предности :

 Широк спектар на работни места
 Самостојност
 Повисоки плати

Што друго се добива од оваа Обука?

Исто така е наменета и за студенти и за ученици кои сакаат да го продолжат или да го збогатат своето знаење од оваа област.

По завршувањето на обуката студентот ќе добие основно познавање за цртање на технички цртежи, нивна модификација и манипулација со употреба на основни команди за цртање и едитирање, како и припрема на цртежот за принтање или конвертирање во соодветен формат за приказ.

Потребни предзнаења за обуката: Основни познавања на работа со компјутери и Windows.

Учесниците на Академијата имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top