Академии

Академија за Front-End Developer

На академијата за Front-End, учениците учат различни вештини и технологии кои се потребни за создавање интерфејси на веб страници и апликации. Оваа академија е фокусирана на развој на кориснички front-end, што вклучува дизајн, интеракција и програмски код кој се извршува на страната на клиентот (во веб прелистувачот).

Академија за Full Stack Developer

На академија за Full Stack развој, студентите учат широк спектар вештини и технологии потребни за создавање цели апликации или веб системи. Full stack девелоперите се специјализирани за работа со front-end и backend истовремено.

Академија за Графички Дизајн + UX/UI Дизајн

На Академија за графички дизајн и UX/UI (User Experience/User Interface) дизајн, студентите учат различни вештини и концепти кои се потребни за креирање визуелно привлечни и функционални дизајни за веб страници, мобилни апликации и други дигитални производи.

Пакет: Академија Front-End Програмирање + Германски Јазик

Пакетот "Академија Front-End Програмирање + Германски Јазик" може да биде одличен начин да се стекнат две важни вештини во исто време. Оваа комбинација обезбедува техничко знаење во областа на фронт-енд програмирање и додатно, вештини за комуникација на германски јазик.

Академија за Дигитален Маркетинг + SEO

На Академијата за Дигитален Маркетинг и SEO (Search Engine Optimization), студентите се обучуваат во различни аспекти на дигиталниот маркетинг и методите за подобрување на видливоста на веб-сајтовите на пребарувачите (SEO).

Академија за Менаџмент

На Академијата за Менаџмент, студентите се подготвуваат со разнострано знаење и вештини потребни за успешно управување и водење организации. Програмата опфаќа широк спектар на предмети и теми, вклучувајќи планирање, организирање и лидерство и контрола.

Академија за Сметководство

На Академијата за Сметководство, студентите го стекнуваат фундаменталното знаење и вештини потребни за успешна кариера во областа на сметководството и финансите. Бидете дел од оваа академија која ќе ве направи комплетни сметководители.

Scroll to Top