Јавен Адвертајзинг

Академија за Front-End Developer

Front-end девелоперите се креатори на дигиталната граница помеѓу
сонуваниот дизајн и реалниот виртуелен свет.

 • Времетраење

  5 месеци

 • Часови

  2 пати неделно по 2 часа

 • Почеток

  15ти март 2024 година

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  40.000 денари (на рати или во готово со 20% попуст)

Информации за Академијата за Front-end Developer:

Академијата за Front-End Developer е Акредитирана Академија од Министерство за образование и наука.

Оваа Академија опфаќа изучување на најпознатите технологии за креирање на код за делот од веб страните и софтверските апликации кој е видлив за посетителите односно корисниците.

Тој дел претставува дизајн на апликациите, и е составен од слики, текст, останата содржина и мултимедијални материјали, копчиња, линкови и други елементи за современ и функционален изглед на апликациите во различните пребарувачи.

Академијата е составена од теоретски и практичен дел, со посебен фокус на практична работа со изработка на повеќ

Технологии кои ќе се изучуваат:

 HTML, CSS
 Bootstrap
 JavaScript
 Wordpress
 SCSS

Предности доколку си Front-end Developer:

 Широк спектар на работни места
 Самостојност
 Повисоки плати

Што друго се добива од оваа Академија?

Со изучување на многу различни технологии за Front end програмирање, студентот станува повеќе конкурентен на пазарот на труд и е побаруван од страна на софтверските компании.

После завршувањето на Академијата, студентот ќе биде целосно оспособен да работи како Front-End програмер и веднаш да се прилагоди во работна средина. Студентот добива сертификат по завршување на обуката, признаен во нашата земја, но и интернационално. 

Оваа Академија е наменета за почетници и не е потребно предзнаење од областа. 

Академијата за Front-End Developer е наменета за сите оние кои сакаат да започнат кариера во ИТ индустријата, оние кои сакаат да се преквалификуваат или да вложат во својот кариерен развој.

После завршување на Академијата, студентите се препорачуваат за вработување или пракса во локални и интернационални ИТ компании. Плаќањето може да биде на 5 месечни рати по 8000 денари. 

Учесниците на Академијата имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top