Јавен Адвертајзинг

Обука за Фриленс Работење (Freelance)

“Фриленсерството е предизвик кој ве поттикнува да се надминете себеси секојдневно”

 • Времетраење

  2 недели (8 часа)

 • Часови

  2 пати неделно по 2 часa од 45 минути

 • Почеток

  1ви февруари 2024 година

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  3.000 денари

Информации за Обуката за Freelance работење:

Научете како да работите од дома.

Постојат голем број платформи кои што нудат работа, а Вие добивате можност да работите од комфорот на Вашиот дом.

Овој тип на работа е одлично решение за да го стекните потребното искуство.

Секако доколку имате желба за работа само од домашни услови, може да работите долг период само на овие платформи и да го градите Вашето искуство и Вашето име, а воедно да ги подобрувате Вашите вештини.

Технологии кои ќе се изучуваат:

 • Запознавање со областа
 • Запознавање со платформите (Freelancer, Upwork, Fiver, Linkedin, Jobrack)
 • Креирање професионално CV и мотивациско писмо
 • Креирање профили на платформите за фриленс

Предности :

 Широк спектар на работни места
 Самостојност
 Повисоки плати

Што друго се добива од оваа Обука?

После завршувањето на обуката студентот ќе се стекни со знање како правилно да ги користи овие платформи, како да заработува и да гради искуство.
Наставата ќе се реализира онлајн.
Обуката ќе се одржува во Zoom.
Студентот е потребно да има само компјутер, слушалки со микрофон и интернет конекција.

Оваа обука е постојано достапна за реализација.

Сите студенти на обуките и Академиите на Јавен Адвертајзинг Едукација бесплатно ја добиваат обуката за Фриленс работење.

Учесниците на Академијата имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top