ЈАВЕН АДВЕРТАЈЗИНГ

IT ЕДУКАЦИЈА
Верифицирана Институција за Образование

АКТИВНИ Обуки и Академии уписи 2024 година

Повеќе информации може да се добијат на овие страни

Ние сме Јавен Адвертајзинг Едукација!

Изберете ја најдобрата ИТ компанија во регионот

Добредојдовте во Јавен Адвертајзинг Едукација, вашиот доверлив партнер во светот на информатичката технологија. Специјализирани сме за обезбедување на врвни програми за обука и едукација кои ги овластуваат поединците и организациите да напредуваат во дигиталниот пејзаж кој постојано се развива. Без разлика дали сакате да ги изострите своите вештини, да ја подобрите кариерата или да започнете ново патување во ИТ, имаме експертиза и ресурси за да ве водиме кон успехот.

Посветени Професионалци

Нашиот тим е нашиот најголем адут. Внимателно собравме група талентирани поединци кои ја споделуваат нашата страст и визија за извонредност.
Од инженери до дизајнери, маркетери до специјалисти за поддршка на клиентите, секој член ја носи својата единствена експертиза и посветеност на масата.

Д-Р АНА РИСТЕВСКА

Основач на Јавен Адвертајзинг, предавач на обуките Кариерен Развој и Дигитален маркетинг и SEO

Владимир Ламановски

Предавач на обуките Front End, Веб програмирање и Full Stack програмирање

Оливера Башевска

Предавач на обуките Веб програмирање, Front End, Full Stack програмирање и Графички & UI/UX дизајн

Љубиша Поповски

Предавач на обуките JAVA, PHP, Data Science, Python, C++ и Софтвер Тестер

Симона Василевска

Предавач на обуките Дигитален Маркетинг, Графички Дизајн & UI/UX дизајн, Практична настава за студенти

Мартина Крстевска

Предавач на обуките Дигитален маркетинг и SEO, Рекламирање на социјалните медиуми, Кариерен Развој и Фриленс работење

Сашо Илковски

Предавач на обуките AutoCad и Civil 3D

Весна Ефтимова

Предавач на обуките Џуниор Програмирање и Англиски јазик

Елена Јадровска Петков

Предавач на обуките за Германски Јазик 

Белинда Сулејмани

Предавач на обуките Веб програмирање, WordPress, Front-end Програмирање на Албански Јазик

Катерина Трајчевска

Асистент за веб програмирање, дата аналитика

Андреа Најдовска

Асистент за веб програмирање, дата аналитика и обучувач по англиски јазик

Маја Тодоровска

Обучувач по германски јазик, одговорна за социјални медиуми (HR) и дигитален маркетер

Александра Стефановска

Асистент за веб програмирање и WordPress

Придобивки од изборот на Јавен Адвертајзинг
како ваш главен извор на знаење

Најсовремена Технологија

Работата во ИТ компанија овозможува пристап до најновите и најнапредните технологии. ИТ професионалците добиваат практично искуство со најсовремените алатки и платформи, овозможувајќи им да останат ажурирани во брзата индустрија.

Раст во
Кариерата

ИТ индустријата нуди изобилни можности за раст на кариерата. Вработените можат брзо да се искачат по скалата врз основа на нивните вештини, стручност и посветеност. Многу ИТ компании имаат структурирани патеки за развој на кариерата и нудат програми за обука на клиенти.

Личен Раст и Самодоверба

Академиите не само што пренесуваат знаење, туку и поттикнуваат личен раст и доверба кај студентите. Учењето нови вештини и постигнувањето образовни пресвртници може да ја зголеми самодовербата и мотивацијата.

Квалитетна Едукација
и Експертиза

Академиите се посветени на обезбедување висококвалитетно образование и специјализирана експертиза во одреден домен. Без разлика дали се работи за академски предмети, професионални вештини или стручна обука, академиите нудат длабинско знаење и насоки.

Нашиот клучен показател за успех

Нашиот индикатор за успех

0
Ученици Исполнети со Знаење
0
Успешни Проекти
0
Партнерски Компании
Scroll to Top