Јавен Адвертајзинг

Академија за Full Stack Developer

Бидете дел од единствената Академија за програмирање преку која ќе ги научите најновите и најбараните технологии за
програмирање на домашниот и светскиот пазар.

  • Времетраење

    5 месеци

  • Часови

    200 часа (4 пати неделно)

  • Почеток

    септември 2024 година

  • Одржување

    Битола или онлајн

  • Цена

    50.000 денари (на рати или во готово со 25% попуст за уплата до 31 јули)

Информации за Академијата за Full Stack Developer:

Бидете дел од единствената Академија за програмирање преку која ќе ги научите најновите и најбараните технологии за програмирање на домашниот и светскиот пазар.

Оваа Академија нуди програма која опфаќа програмирање на дизајн и функционалност на сложени веб и софтверски апликации и тоа преку изработка на повеќе практични проекти кои студентот ги работи во текот на 5 месечната академија. 

Технологиите што се изучуваат овозможуваат креирање на професионални, динамични и оригинални веб и софтверски апликации со сите потребни функционалности и поврзување со бази на податоци, нивно хостирање, одржување и работа со клиенти. 

Преку технологиите кои се изучуваат во оваа Академија за Full Stack Developer, студентот ќе биде оспособен веднаш после завршувањето на истата да работи како софтверски инжењер и да биде конкурентен на пазарот на труд, во земјава и во странство. 

Технологии кои ќе се изучуваат:

 HTML, CSS
 Bootstrap
 JavaScript
 jQuery
 SCSS
 My SQL
 PHP
 Објектно ориентирано програмирање
 JSON

Предности доколку си Full-Stack Developer:

 Широк спектар на работни места
 Самостојност
 Повисоки плати

Што друго се добива од оваа Академија?

За оваа Академија не е потребни предходни предзнаења, и истата е наменета за почетници кои планираат да работат како софтверски инжењери.
Воедно, оваа Академија е наменета и за сите оние кои сакаат да променат кариера и да работат во областа на ИТ индустријата, како и за сите оние кои се амбициозни и сакаат да вложат во својот професионален развој.
После завршувањето на Академијата, студентите ги препорачуваме на наши фирми соработници за вработување и пракса. Воедно, студентите добиваат обука и за работа како фриленсери од областа на програмирањето.

Часовите се одржуваат 4 пати неделно, од понеденик до четврток. 
Часовите за Front End програмирање се одржуваат 2 пати неделно по 2 часа.
Часовите за Back End програмирање се одржуваат 2 пати неделно по 3 часа.

Студентите работат на реални проекти, а воедно имаат и лабораториски односно практични вежби во реална работна средина. 

Учесниците на Академијата имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top