Јавен Адвертајзинг

Обука за деца по германски јазик

“Конверзацијата на германски јазик отвора врати кон личен и професионален раст.”

 • Времетраење

  6 месеци

 • Часови

  2 пати неделно по 60 мин.

 • Почеток

  1ви март 2024 година

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  1500 денари месечно

Информации за Обуката:

Влијанието на германскиот јазик и неговата примена секојдневно расте како на светско ниво така и кај нас. Се смета за светски признат интернационален јазик и потребата за негово изучување е фундаментална. Овај курс ви овозможува да стекнете способност за зборување и пишување на германски јазик за секојдневна употреба и снаоѓање во дадена ситуација од реалниот живот. Целта на курсот е да ве доближиме до јазикот и до бенефитите кои ги добивате со неговото изучување.

Што се изучува:

 • Зборување и подобрување на вокабуларот и флуентноста
 • Граматика
 • Читање и пишување на текстови, состави, есеи
 • Слушање и разбирање
 • Правилно изразување

Предности:

Развој на комуникациски вештини
Академски напредок
Меѓународен напредок

Што друго се добива од оваа Обука?

Групните часови  се одржуваат 2 пати неделно по 1 сат(60 мин) а индивидуалните часови 2 пати неделно по 45 мин.

Курсот може да се одржува индивидуално по барање на учениците и истиот да се прилагодува според нивото на познавање на германски јазик.

Учесниците на Обука имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top