Јавен Адвертајзинг

Џуниор Школа за Графички Дизајн

Junior школа за графички дизајн е наменета за децата кои имаат талент и желба за цртање, боење и креирање на различни видови на дизајни. 

 
 • Времетраење

  4 месеци

 • Часови

  2 пати неделно

 • Почеток

  1ви февруари 2024 година

 • Одржување

  Битола или онлајн

 • Цена

  3.000 денари месечно (на рати или во готово со 20% попуст)

Информации за Џуниор Школа за Графички Дизајн:

Обука наменета за секое дете кое има има талент или интерес за цртање. Обука преку која децата можат да го надоградат нивниот талент и да ги развијат потребните вештини во оваа област. 

Со изучување на оваа обука, децата ќе имаат можност да научат една цела област која што можеби понатаму ќе им го одреди и правецот на школување.

Програмата е дизајнирана така што секое дете од најрана возраст да може да се вклопи и да може да го изучи графичкиот дизајн. 

Се изучуваат програмите Adobe Photoshop и Adobe Illustrator! 

После завршувањето на обуката учениците добиваат сертификат.

Што друго се добива од оваа Обука?

За оваа обука не е потребни предходни предзнаења, и истата е наменета за почетници кои планираат да работат како дизајнери.
Воедно, оваа обука е наменета и за сите оние кои сакаат да променат кариера и да работат во областа на ИТ индустријата, како и за сите оние кои се амбициозни и сакаат да вложат во својот професионален развој.

Учениците работат на реални проекти, а воедно имаат и лабораториски односно практични вежби во реална работна средина. 

Учесниците на Обука имаат ексклузивен пристап до заедницата на предавачи и учесници, каде што сите заедно ќе разменувате знаења и информации и секогаш ќе бидете во тек со новостите од областа што сте ги научиле

Scroll to Top