Јавен Адвертајзинг

За нас

Јавен Адвертајзинг Едукација е верифицирана институција од страна на Министерството за образование и наука,
како и Центарот за образование на возрасните.

Кои сме ние?

Јавен Адвертајзинг Едукација

Јавен Адвертајзинг Едукација е верифицирана институција од страна на Министерството за образование и наука, како и Центарот за образование на возрасните. Јавен Адвертајзинг Едукација нуди голем избор на Академии и обуки од областа на дигиталниот маркетинг, графичкиот дизајн, бази на податоци, софтвер тестер, како и програмирање со различни технологии и програмски јазици. Едукативниот дел на Јавен Адвертајзинг Едукација постои на пазарот 6 години, и во текот на овој период имаат поминато повеќе од 6.500 студенти. 

Придобивки од изборот на
Јавен Адвертајзинг како ваш главен извор на знаење

Најсовремена Технологија

Работата во ИТ компанија овозможува пристап до најновите и најнапредните технологии. ИТ професионалците добиваат практично искуство со најсовремените алатки и платформи, овозможувајќи им да останат ажурирани во брзата индустрија.

Квалитетна Едукација и Експертиза

Академиите се посветени на обезбедување висококвалитетно образование и специјализирана експертиза во одреден домен. Без разлика дали се работи за академски предмети, професионални вештини или стручна обука, академиите нудат длабинско знаење и насоки.

Личен Раст и Самодоверба

Академиите не само што пренесуваат знаење, туку и поттикнуваат личен раст и доверба кај студентите. Учењето нови вештини и постигнувањето образовни пресвртници може да ја зголеми самодовербата и мотивацијата.

Раст во Кариерата

ИТ индустријата нуди изобилни можности за раст на кариерата. Вработените можат брзо да се искачат по скалата врз основа на нивните вештини, стручност и посветеност. Многу ИТ компании имаат структурирани патеки за развој на кариерата и нудат програми за обука на клиенти.

Дел од нашите Соработници

Што нудиме?

Јавен Адвертајзинг Едукација има склучено договори за соработка со локални фирми и организации каде што се препорачуваат студентите за вработување и пракса. 

Вработливоста на студентите е од голема важност во работењето на Јавен Адвертајзинг Едукација, и секоја година се доживува се поголем и поголем успех. 

Воедно, Јавен Адвертајзинг Едукација нуди обуки за програмирање и графички дизајн за деца од основно и средно образование. 

Освен едукација, Јавен Адвертајзинг Едукација се занимава и со креирање на софтверски решенија, веб страни, како и водење на дигитален маркетинг.

За што се залагаме?

Во Јавен Адвертајзинг Едукација, нашите вредности служат како компас што не води напред. Цврсто веруваме во:

 

  • Нашите клиенти се во срцето на сè што правиме. Ние ги приоритизираме нивните потреби, и слушаме и нивните повратни информации и ги обезбедуваме нивните задоволства
  • Ја поттикнуваме креативноста и иновативноста како движечка сила зад нашиот успех. Постојаното развивање и адаптирање е клучно за да се остане во првите редови на нашата индустрија.
  • Нашата вредност на интегритетот не се ограничува само со зборови, туку се изразува во нашите дела. Секојдневно ја градиме нашата репутација како почитлива и одговорна организација.
  • Настојуваме да создадеме глобална мрежа на соработници, експерти и ученици кои можат да работат заедно и да се справуваат со сложени предизвици на глобално ниво.
Scroll to Top