Кариера

Информации:

Наслов на работа: Инструктори на меѓународна платформа за обука
Компанија: Јавен Адвертајзинг LLC
Локација: Далечински

За нас:
LearnLive360 од Јавен Адвертајзинг е водечка меѓународна платформа за обука во живо, посветена на зајакнување на поединците со знаења и вештини потребни за личен и професионален раст. Посветени сме на обезбедување висококвалитетно образование во различни домени за глобалната публика.

Доколку сте посветен професионалец со страст за предавање и сакате да бидете дел од нашиот динамичен тим, ве покануваме да аплицирате. Придружете ни се во обликувањето на иднината на образованието и зајакнувањето на учениците ширум светот.

Барања:

 • Експертиза во соодветната област(и) со докажано искуство.
 • Силни комуникациски и наставни вештини.
 • Течно зборување англиски, со способност ефективно да комуницира за сложени концепти.
 • Страст за споделување знаење и помагање на учениците да успеат.
 • Способност да креирате ангажирани и интерактивни искуства за учење.
 • Претходно искуство на настава или обука е плус.

Опис на работно место:
Бараме страсни и висококвалификувани професионалци да се приклучат на нашиот тим како инструктори во следните области:

Економија:

 • Финансиска писменост: Научете ги поединците како ефикасно да управуваат со своите финансии и да донесуваат информирани финансиски одлуки.
 • Градење разновидно портфолио: Споделете ја вашата експертиза за изградба на инвестициски портфолија кои го максимизираат приносот и управуваат со ризикот.
 • Акции наспроти обврзници: Истражете ги сложеноста на пазарите на акции и обврзници и водете ги учениците за инвестициските стратегии.

Когнитивна психологија:

 • Асертивна комуникација: Помогнете им на поединците да развијат силни комуникациски вештини, поттикнувајќи доверба и ефективност во нивните интеракции.
 • Емоционална интелигенција: опремете ги учениците со способност да ги препознаат и управуваат своите емоции и емоциите на другите, подобрувајќи ги личните и професионалните односи.

Структури на податоци и алгоритми:

Инструкции за основните структури на податоци и алгоритми, обезбедувајќи им на учениците солидна основа во компјутерската наука и програмирањето.

Веб дизајн и развој:

Научете ги принципите на веб дизајн и развој, вклучувајќи HTML, CSS, JavaScript и техники за одговорен дизајн.

Јазични инструктори:

 • Шпански: Обезбедете сеопфатни курсеви за шпански јазик, овозможувајќи им на учениците течно да комуницираат.
 • Германски: Одржувајте часови по германски јазик, поттикнувајќи го владеењето на јазикот.

Како да аплицирате:
Ве молиме доставете го вашето CV и мотивационо писмо со детали за вашата експертиза и филозофија на наставата на [email protected]. Во вашето мотивационо писмо, наведете ја предметната област за која аплицирате. Со нетрпение очекуваме да им посакаме добредојде на исклучителни поединци во нашиот тим и заедно да направиме позитивно влијание.

Јавен Адвертајзинг е работодавач со еднакви можности. Ја славиме различноста и сме посветени на создавање инклузивна средина за сите вработени.

Придружете ни се во нашата мисија да ги зајакнеме поединците ширум светот преку образование и аплицирајте денес!

Придобивки:

Scroll to Top