ЈАВЕН АДВЕРТАЈЗИНГ

IT ЕДУКАЦИЈА
Верифицирана институција за образование

АКАДЕМИИ и обуки
Почеток 1-ви НОЕМВРИ
за ран упис
20% попуст

Дел од Активностите на Јавен Адвертајзинг

НАШИ УСПЕШНИ СТУДЕНТИ

Angela
Krste

ПРЕДАВАЧИ

д-р Ана Ристевска

Основач на Јавен Адвертајзинг и предавач на обуката
Дигитален маркетер и SEO

Оливера Башевска

Предавач на обуките Веб програмирање, WordPress,
Front-end и Back-end програмирање

Мартина Крстевска

Предавач на обуките Дигитален маркетинг и SEO и Рекламирање на социјалните медиуми

Љубиша Поповски

Предавач на обуките
JAVA, PHP, Data Science,
Python, C++

Маријана Ристевска

Професор по англиски јазик

Влатко Ламановски

Предавач на обуките Веб програмирање, WordPress, Front-end и Back-end програмирање

НАШИ СОРАБОТНИЦИ