На саемот за дигитализација беа склучени соработки со компании од Обединетите Арапски Емирати

Со помош на ваквите соработки, Јавен Адвертајзинг Едукација ги следи најновите светски трендови преку размена на знаење и работа на заеднички проекти

Scroll to Top