Посета на дел од тимот на Јавен Адвертајзинг на интернационалниот саем за дигитализација што се одржување во Солун, Грција

Од истиот беа превземени најновите светски практики и трендови во ИТ секторот, со цел имплементирање на истите во нашите Академии и Обуки

Scroll to Top