Одбележување на Меѓународниот ден на мирот

Имавме привилегија да бидеме дел од вистински инспиративен настан организиран од Јавен Адвертајзинг Едукација, АД Киро Дандаро и Ротари Клуб Битола Широк Сокак со цел одбележување на Меѓународниот ден на мирот на тема „Да изградиме мир во дигиталниот свет“. За време на овој настан беа доделени многубројни вредносни ваучери, меѓу кои: стипендија за изучување на Академијата за графички и UX/UI дизајн која беше доделена на Стефан Јованов и можност за практична работа во АД Киро Дандаро која беше доделена на нашата студентка Моника Балева. Им честитаме на Стефан и Моника за нивните достигнувања.

 

Scroll to Top