Практиканство во Јавен Адвертајзинг

Со задоволство најавуваме уште една учебна година исполнета со многу учење заедно со средношколците од СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола кои и оваа година го започнаа своето практично образование во рамките на нашата компанија.
За време на ова извонредно искуство, тие ќе стекнуваат вредни знаења и ќе ги усовршат своите вештини во областа на програмирањето.
Посветени сме на обезбедување целосна поддршка на учениците, постојано придонесувајќи за нивниот личен и образовен раст.

Scroll to Top