Јавен Адвертајзинг

Склучен меморандум за соработка со ООУ „Коле Канински“-Битола

Склучен меморандум за соработка со ООУ „Коле Канински“-Битола

Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ООУ „Коле Канински“-Битола склучија меморандум за соработка!
Целта на меморандумот е долгорочна стручна, образовна и апликативна соработка, како и организирање на настани и активности кaко дел од образовниот процес на двете страни.

 

Scroll to Top