Нашиот менаџер д-р Ана Ристевска ја доби престижната награда "40 UNDER 40"

Среќни сме што објавуваме дека нашиот менаџер д-р Ана Ристевска е почестена со престижната награда “40 UNDER 40”, како една од најуспешните млади претприемачи под 40 години во Европа на ценетиот Business Elite во 2023 година, кој се одржа на 15-ти јуни во реномираната Кемпински палата во Истанбул.

 

Scroll to Top