Јавен Адвертајзинг

Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ПСУ САБА од Битола склучија меморандум за соработка!

Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ПСУ САБА од Битола склучија меморандум за соработка!

Целта на меморандумот е долгорочна стручна, образовна и апликативна соработка, како и организирање на настани и активности кaко дел од образовниот процес на двете страни.

Scroll to Top