Меморандум за соработка помеѓу Јавен Адвертајзинг и  СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ - Охрид

Задоволство ни е да објавиме дека Јавен Адвертајзинг и СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид воспоставија меморандум за соработка.

Примарната цел на овој меморандум е да се поттикне трајна професионална, образовна и практична соработка, особено во образовниот профил за дигитален маркетинг.

Scroll to Top