Јавен Адвертајзинг во партнерство со Distant Crew - платформа за интернационално вмрежување на студенти со работодавци!

Нашиот тим е подготвен да започне со сите нови групи од ЛЕТНИТЕ ШКОЛИ за Full Stack програмирање, Front-End програмирање, Дигитален маркетинг, Софтвер тестер, како и ЈУНИР школите за програмирање и графички дизајн за деца!

Scroll to Top