Ана Ристевска беше дел од кампањата за поттикнување на жените да бидат дел од ИТ

Ана Ристевска беше дел од кампањата за поттикнување на жените да бидат дел од ИТ индустријата по повод интернационалниот ден на жената!

Scroll to Top