Јавен Адвертајзинг

Јавен Адвертајзинг Едукација во соработка со Касарна Хаб Охрид

Јавен Адвертајзинг Едукација во соработка со Касарна Хаб Охрид

Со задоволство ја објавуваме склучената соработка со Касарна Хаб Охрид, каде Јавен Адвертајзинг Едукација ќе организира обуки, бесплатни предавања, хакатони, натпревари и најразлични активности од областа на ИТ во Охридскиот регион.

Scroll to Top