Јавен Адвертајзинг

Прослава на 5-тиот роденден на Јавен Адвертајзинг Едукација

Прослава на 5-тиот роденден ма Јавен Адвертајзинг Едукација

Јавен Адвертајзинг го прослави својот 5-ти роденден. Пет години успешна работа. Изминавме долг пат од нашето основање и горди сме што им помогнавме на безброј студенти да ги остварат своите соништа.

Scroll to Top