Јавен Адвертајзинг

Uncategorized

На саемот за дигитализација беа склучени соработки со компании од Обединетите Арапски Емирати

На саемот за дигитализација беа склучени соработки со компании од Обединетите Арапски Емирати Со помош на ваквите соработки, Јавен Адвертајзинг Едукација ги следи најновите светски трендови преку размена на знаење и работа на заеднички проекти

Нашите предавачи и креатори на Академијата за Дигитален маркетинг и SEO

Нашите предавачи и креатори на Академијата за Дигитален маркетинг и SEO Ги превземаат последните светски трендови преку учество на работилница на саемот за дигитален маркетинг при што истите ги имплементираат во акредитираната Академија за Дигитален маркетинг која е прилагодена да одговори на последните барања на светскиот пазар.

Scroll to Top