Јавен Адвертајзинг

Uncategorized

Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ПСУ САБА од Битола склучија меморандум за соработка!

Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ПСУ САБА од Битола склучија меморандум за соработка! Целта на меморандумот е долгорочна стручна, образовна и апликативна соработка, како и организирање на настани и активности кaко дел од образовниот процес на двете страни.

Меморандум за соработка помеѓу Јавен Адвертајзинг и  СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Меморандум за соработка помеѓу Јавен Адвертајзинг и  СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид Задоволство ни е да објавиме дека Јавен Адвертајзинг и СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид воспоставија меморандум за соработка. Примарната цел на овој меморандум е да се поттикне трајна професионална, образовна и практична соработка, особено во образовниот профил за дигитален …

Меморандум за соработка помеѓу Јавен Адвертајзинг и  СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид Read More »

„Зајакнување на капацитетите на ФИКТ за реализација на стратегиска соработка со компаниите од ИТ индустријата“

„Зајакнување на капацитетите на ФИКТ за реализација на стратегиска соработка со компаниите од ИТ индустријата“ На 13 октомври 2023 година, дел од нашиот тим завзеде активно учество на тркалезна маса на која се дискутираше на тема: „Зајакнување на капацитетите на ФИКТ за реализација на стратегиска соработка со компаниите од ИТ индустријата“. Се поврзавме со ИТ професионалци, …

„Зајакнување на капацитетите на ФИКТ за реализација на стратегиска соработка со компаниите од ИТ индустријата“ Read More »

Воведна средба со ученици од СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола

Воведна средба со ученици од СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола Уште една воведна средба со уште една нова група ученици од СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола каде што се запознаа со програмата за практично образование во рамките на нашата компанија.Дополнително ви ја претставуваме и нашата специјално креирана Академија за средношколци која нуди сеопфатна наставна програма …

Воведна средба со ученици од СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола Read More »

Денови на ИТ кариера – Охрид

Денови на ИТ кариера – Охрид На 29 септември 2023 година, дел од нашиот тим ја претставуваше нашата компанија на вториот „Денови на ИТ кариера – Охрид“, настан чија цел беше да ги поврзе локалните ИТ таленти со водечките компании во ИТ индустријата во Македонија во Kasarna HUB.Се поврзавме со амбициозни ИТ професионалци, споделивме вредни …

Денови на ИТ кариера – Охрид Read More »

Нашата иновативна платформа greenedu.mk

Нашата иновативна платформа greenedu.mk Денеска бевме домаќини на уште еден едукативен настан, претставувајќи им ја иновативната платформа креирана од нас greenedu.mk, на нашите посветени ученици од ООУ„Д-р Трифун Пановски“ Битола. greenedu.mk е најсовремена платформа дизајнирана да ги едуцира и да ги поттикне учениците од основните училишта на тема: „Обновливи извори на енергија“, отворајќи го патот …

Нашата иновативна платформа greenedu.mk Read More »

Склучен меморандум за соработка со ООУ„Д-р Трифун Пановски“

Склучен меморандум за соработка со ООУ„Д-р Трифун Пановски“ Со задоволство објавуваме дека Јавен Адвертајзинг Едукација и ООУ„Д-р Трифун Пановски“ Битола склучија меморандум за соработка! Целта на меморандумот е долгорочна стручна, образовна и апликативна соработка, како и организирање на настани и активности кaко дел од образовниот процес на двете страни.

Воведни средби со ученици од СОУ „Крсте Петков Мисирков“ – Демир Хисар и СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола

Воведни средби со ученици од СОУ „Крсте Петков Мисирков“ – Демир Хисар и СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола Имавме воведни средби со нови групи на ученици од СОУ „Крсте Петков Мисирков“ – Демир Хисар и СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола каде учениците се запознаа со програмата за практично образование во рамките на нашата компанија.Нашата мисија …

Воведни средби со ученици од СОУ „Крсте Петков Мисирков“ – Демир Хисар и СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола Read More »

Практиканство во Јавен Адвертајзинг

Практиканство во Јавен Адвертајзинг Со задоволство најавуваме уште една учебна година исполнета со многу учење заедно со средношколците од СОТУ „Ѓорги Наумов“ – Битола кои и оваа година го започнаа своето практично образование во рамките на нашата компанија.За време на ова извонредно искуство, тие ќе стекнуваат вредни знаења и ќе ги усовршат своите вештини во …

Практиканство во Јавен Адвертајзинг Read More »

Одбележување на Меѓународниот ден на мирот

Одбележување на Меѓународниот ден на мирот Имавме привилегија да бидеме дел од вистински инспиративен настан организиран од Јавен Адвертајзинг Едукација, АД Киро Дандаро и Ротари Клуб Битола Широк Сокак со цел одбележување на Меѓународниот ден на мирот на тема „Да изградиме мир во дигиталниот свет“. За време на овој настан беа доделени многубројни вредносни ваучери, …

Одбележување на Меѓународниот ден на мирот Read More »

Scroll to Top