Денови на ИТ кариера - Охрид

На 29 септември 2023 година, дел од нашиот тим ја претставуваше нашата компанија на вториот „Денови на ИТ кариера – Охрид“, настан чија цел беше да ги поврзе локалните ИТ таленти со водечките компании во ИТ индустријата во Македонија во Kasarna HUB.
Се поврзавме со амбициозни ИТ професионалци, споделивме вредни сознанија и ги прикажавме нашите ИТ обуки и академии.
Создававаме светла иднина заедно!
Scroll to Top