Нашата иновативна платформа greenedu.mk

Денеска бевме домаќини на уште еден едукативен настан, претставувајќи им ја иновативната платформа креирана од нас greenedu.mk, на нашите посветени ученици од ООУ„Д-р Трифун Пановски“ Битола.
greenedu.mk е најсовремена платформа дизајнирана да ги едуцира и да ги поттикне учениците од основните училишта на тема: „Обновливи извори на енергија“, отворајќи го патот за позелена иднина.

Scroll to Top