Глобалниот инвестициски самит за иновации и технологија во Абу Даби

Изминатава недела нашиот менаџер д-р Ана Ристевска и претставник на нашите ментори, предавач Белинда Сулејмани, беа дел од Глобалниот инвестициски самит за иновации и технологија во Абу Даби. На овој настан, нашите претставници ја промовираа Јавен Адвертајзинг како образовна институција која ги следи последните светски трендови во ИТ индустријата.

Scroll to Top