Јавен Адвертајзинг

Женскиот тим на Јавен Адвертајзинг е дел од кампањата на Le Brand Studio

Женскиот тим на Јавен Адвертајзинг е дел од кампањата на Le Brand Studio

Женскиот тим на Јавен Адвертајзинг е дел од кампањата на Le Brand Studio за поголема вклученост на жените во ИТ светот.

Scroll to Top