Јавен Адвертајзинг

Нова соработка помеѓу Јавен Адвертајзинг и Taskforce

Нова соработка помеѓу Јавен Адвертајзинг и Taskforce

Склучена нова соработка помеѓу Јавен Адвертајзинг и Taskforce. 25% попуст на сите ОБУКИ ЗА ДЕЦА за вработените во нашата партнерска организација.

 

Scroll to Top