Јавен Адвертајзинг

Како општествено одговорна компанија беше спонзор на вчерашниот настан ROYAL PROM of Bitola – Матуранти на генерација 2022 и доделени голем број награди – бесплатни обуки и попусти кои важат за сите обуки кои се реализираат во нашиот верифициран образовен центар!

Scroll to Top